ABP

ALAT BANTUAN PEMASARAN


1. BIZCARD (BUSINESS CARD / KAD PERNIAGAAN) 
BizCard (Kad Perniagaan/Business Card) adalah satu keperluan yang boleh membantu pemasaran anda. Disini kami mempunyai lebih dari 1 rekabentuk (sila rujuk ebook terkini) atau klik link TEMPLATE dibawah untuk memilih rekabentuk BizCard anda. 

Harga 2 kotak(200 keping) = RM30 - 260gm Art Card - TEMPLATE


2. FLYERS

Kami telah mengeluarkan pelbagai rekabentuk Flyers, dan flyers dibawah adalah Flyers A5 yang paling laris dan telah terjual melebihi 50 ribu. Flyers ini dicetak menggunakan kertas simili 80gm dan ianya akan memudahkan anda untuk mencetak nama samaada menggunakan printer atau cop, tanpa smear.

FLYERS A5

FLYERS BULAT-BULAT

FLYERS GST

FLYERS MNP

1 Pack ada 80 helai
Ada lebih dari 2 design dan sentiasa di tambah.

Harga Flyers A5
1 Pack = RM6
2 Pack = RM10

FLYERS A4
Ini adalah Flyers terkini yang dikeluarkan, habis 8K dalam tempoh tidak sampai seminggu. Flyers ini sesuai digunakan bersama Tabletalk, ketika sedang memberi penerangan.

Harga Flyers A4
Pack 80 helai     = RM10 
* - Beli 5 Pack PERCUMA 1 Pack

3. BUNTING

Bunting boleh membantu anda menarik perhatian pengguna dan memudahkan anda memberi penerangan, terdapat 2 jenis iaitu Bunting X-Stand dan Bunting Gantung dengan 4 rekabentuk seperti dibawah.Harga Bunting
Gantung    = RM15 
X-Stand    = RM30

Bunting Custom
Produk bunting terbaru kami adalah bunting Custom, gambar anda akan diambil dan dimasukkan kedalam bunting dalam keadaan memegang simkad bersaiz besar. Anda boleh memasukkan ayat sendiri atau ayat sedia-ada dan No.Telefon anda.
Harga Bunting Custom
Gantung    = RM30 
X-Stand    = RM50

4. BUKU 555
Buku 555 adalah ABP pertama yang kami keluarkan, sehingga hari ini sebanyak lebih 60,000 unit telah terjual. Buku kecil bersaiz poket ini mudah untuk dibawa dan sehingga hari ini masih terus mendapat permintaan.

Buku ini adalah sesuai sebagai 'Personal Target', dimana matlamatnya adalah untuk memastikan rangkaian anda dapat memahami asas program ini dan menyelesaikan tugas merujuk atau menaja 4 orang ahli baru.

Harga Buku 555
Kuantiti         Harga
1                = RM2 
10              = RM18
20              = RM35
50              = RM75
100            = RM100

5. TABLE TALK

Tabletalk bersaiz A4 ini lebih mudah dibawa kerana ianya boleh dilipat dua. Proses memberi penerangan akan lebih mudah lagi jika digunakan bersama Flyers A4.

Harga Tabletalk
1 keping  = RM3 
4 keping  = RM10

6. KEY-CHAIN
Keychain ini sesuai dijadikan survenior kepada ahli atau downline, sebagai satu kaedah promosi. Harga RM5/unit.


PRODUK DALAM PENERBITAN

7. BUKU 5 PLUS

Buku 5 PLUS adalah buku yang ditulis dengan lebih 'maklumat' dan perkongsian. Ianya mengandungi maklumat program, fakta rujukan, maklumat produk, pelan pemasaran, perkhidmatan, tip pemasaran dan senarai Service Centre.
Harga Buku 555
Kuantiti         Harga
1                = RM10 
10              = RM80
20              = RM150
50              = RM350
8. DVD PEMASARAN

DVD ini menerangkan maklumat mengenai program TONEPLUS. Ianya dibuat dengan kerja grafik dan narator oleh Admin. Sesuai untuk penerangan individu dan untuk kumpulan kecil.
Harga :  RM10/unit
9. TONEPLUS KIT

TONEPLUS KIT adalah set keperluan asas pemahaman program dan pemasaran yang telah di'pack'kan didalam sebuah beg yang mengandungi bahan-bahan ABP dibawah :
1. Buku 5PLUS
2. DVD
3. Tabletalk
4. Flyers A4
5. Flyers A5

HARGA : 
RM20 - 1set
RM90 - 5set


Pelawat :